We hebben weer een nieuwtje! De website van Hooked on Fishing is namelijk uitgebreid met een webshop. In de komende maanden zullen we deze langzaam aanvullen met steeds meer producten en merken. Aangezien we op dit moment 3000 producten in ons winkel assortiment hebben is dit een flinke klus. Op dit moment hebben we ongeveer 500 producten kunnen fotograferen en deze zullen spoedig allemaal te koop zijn in de online shop.

facebookcampagne2Op dit moment kan je al in de webshop terecht voor het ‘klein assortiment’ van Preston, Matrix en Guru. We rekenen €6,95 aan verzendkosten. Mocht de verkoop in de webshop toenemen, dan gaan we kijken naar een partij, die dit goedkoper kan verzenden voor ons.

In de webshop kan je naast verzending naar je huisadres ook kiezen voor de optie ophalen in de winkel. Wij zetten dan je bestelling voor je klaar en je kan het dezelfde dag nog na 17.00 uur ophalen. Hier zijn geen kosten aan verbonden. In de maanden juni en juli kan je het, ivm zomerdrukte, de volgende dag komen ophalen. Betalen doe je via de webshop. Zorg wel dat je de email met je factuur kan laten zien (dit mag ook gewoon op je telefoon zijn, dus hoeft niet geprint te zijn.)

Natuurlijk willen we de webshop feestelijk openen. Iedere koper kan met de actiecode “webshoplintjeknippen” 5% korting krijgen op het beschikbare webshop assortiment. Deze actie geldt tot donderdag 30 april 2015.