Bij Hooked on fishing verkopen we vergunningen van de Winterswijkse Hengelaars Vereniging “De Karper”. Dit zijn dag- en weekvergunningen die geschikt zijn voor de vakantieganger of voor de hobbyvisser die een aantal keer per jaar wil vissen in de mooie verenigingswateren rond Winterswijk. Met deze vergunningen kan je zelf bepalen wanneer en hoe lang je mag vissen.

Voor kinderen tot en met 13 jaar kost een dagkaart € 3,00 en een weekkaart € 6,00. Vanaf 14 jaar kost een dagkaart € 5,00 en een weekkaart € 10,00. Voor het vissen met een dag- of weekkaar is GEEN vispas nodig.

Wanneer je van plan bent om vaker te vissen dan af en toe? En wil je ook verder dan alleen de verenigingswateren van Winterswijk, dan zou je beter een jaarvergunning in de vorm van de vispas of jeugdvispas kunnen kopen.

Met de dag- en weekvergunningen mag je vissen op de Puls, de kolk en het kloosterveld.

Denk wel aan de volgende dingen:

  • Je mag met 1 hengel vissen
  • Je mag geen leefnet gebruiken
  • Je mag niet op roofvis vissen
  • je mag geen vis meenemen

Voor het vissen op buiten de verenigingswatere heb je een vispas nodig. Ook voor het Hilgelo, een mooi groot viswater dat is aangegeven op de landelijke lijst van viswateren, geldt dit. Heb je geen vispas, dan kan je wel Het Hilgelo dag- en weekvergunningen kopen.