Hooked on fishing

Mijn naam is Bert Oonk en ik ben vanaf juni 2014 eigenaar van de hengelsportzaak Hooked on Fishing. De naam van mijn winkel is eigenlijk heel logisch, ik ben verslaafd aan vissen. Ik ben een echte karpervisser, maar zorg dat elke visser die in mijn zaak komt, kan kiezen uit een ruim assortiment. Ik verkoop alles voor de witvisser, roofvisser en karpervisser.

U kunt bij Hooked on Fishing terecht voor een diversiteit aan aas, te denken aan pieren, meelwormen, maden, maar ook bienenmaden en krekels. Daarnaast voer ik o.a. een ruim assortiment boillies, partikels en grondvoer t.b.v. het vissen op voorn en brasem. Ook kunt u terecht voor verschillende hengels b.v. vaste hengels, werphengels en ik heb een ruime keuze aan werpmolens. Voor kleine herstelwerkzaamheden kunt u ook bij mij terecht.

Bent u zelf niet zo van het vissen, maar kent u wel iemand die helemaal fan is van de hengelsport. Dan kunt u bij ons een waardebon kopen, waarmee u de hengelsportliefhebber kunt verrassen. U kunt zelf de waarde van deze bon bepalen, zodat het in ieders budget past.

U kunt in de omgeving van Winterswijk vissen met een vispas deze is bij mij te verkrijgen, tevens verkoop ik dag- en weekkaarten.

Naast de verkoop van hengelsportartikelen verkoop ik ook sportprijzen (eremetaal) en bruidsglazen, taartscheppen en taartmessen. (zie hiervoor www.eremetaal.com)

De winkel is rolstoeltoegankelijk.